Αναπαλαιώσεις

  1. Αρχική
  2. Αναπαλαιώσεις

Αναπαλαιώσεις - Στιλβώσεις - Επισκευές Ταπετσαριών Επίπλων

 
 

Στην επιχείρηση ΕΠΙΠΛΟ-ΣΤΡΩΜΑ LECTUS, που διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην Καλλιθέα–Αθήνα, αναλαμβάνουμε επισκευές ταπετσαριών επίπλων, λουστράρισμα και αναπαλαιώσεις επίπλων, καθώς και των ίδιων των επίπλων που είναι «ντυμένα» με ταπετσαρίες.

Συγκεκριμένα, η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, χρησιμοποιώντας την τεχνική της γνώση και τον κατάλληλο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της, αναλαμβάνει με συνέπεια κάθε είδους επισκευές των κάθε λογής επίπλων, των σαλονιών σας, και των πολυθρόνων σας.

Επισκευάζουμε κατεστραμμένους καναπέδες, πολυθρόνες, βοηθάμε κάθε μορφή ξύλου να αναπνεύσει χρησιμοποιώντας λουστράρισμα επίπλων, με σεβασμό, ταχύτητα και εγγύηση για άψογα αποτελέσματα.

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας στο αντικείμενο και στην δεξιοτεχνία των τεχνιτών μας, εγγυόμαστε πάντα ότι τα έπιπλά σας θα αποκατασταθούν και θα μοιάζουν με καινούρια, άμεσα και οικονομικά.

Φροντίζουμε για την αποκατάσταση κάθε ζημίας ή φθοράς από τον χρόνο, ώστε να φέρουμε τα έπιπλά σας στην κατάσταση που επιθυμείτε, ακόμη και αν πρόκειται για κάποια μεγάλη φθορά.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς, για να την αντιμετωπίσουμε, αλλά και να σας εξυπηρετήσουμε, δίνοντάς σας συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση των επίπλων σας στο μέλλον.

Loading...