Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

 
 

H επιχείρηση " LECTUS ΕΠΙΠΛΟ-ΣΤΡΩΜΑ " παραδίδει τα έπιπλα με δικά της μεταφορικά μέσα μη συναρμολογημένα  και στην αρχική τους συσκευασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας, ή σε οποιαδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε  εντός λεκανοπεδίου Αττικής χωρίς καμιά επιβάρυνση αξίας 301 ευρώ και άνω. Μέχρι 300 ευρώ υπάρχει ελάχιστη χρέωση κατόπιν συννενόησης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την συναρμολόγηση και το μοντάρισμα από εμάς, αυτό θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας του επιπλέον κόστους που προστίθεται στην αναγραφόμενη αξία.

Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με προκτορείο μεταφορών τις προτιμησής σας, εάν δεν γνωρίζετε κάποιο μπορούμε να σας προτείνουμε εμείς. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του προκτορείου μεταφορών στην Αθήνα είναι δωρεάν και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας ή τον χώρο σας) εξαρτάται από τον όγκο του προιόντος και βαρύνει τον πελάτη.

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 6 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας.

Loading...